Щиро вітаємо Вас на сайті
 Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

Просмотров: 334 | Добавил: Admin | Дата: 24.08.2021

 28.04.2021р. відбувся навчально-практичний семінар на базі закладу на тему: «Напрями роботи аграрно-промислового ліцею щодо покращення якості професійної освіти». Організатором семінару, директором Кучеруком С.С. були представлені етапи та напрями роботи з власного досвіду щодо організації науково-дослідницької роботи в умовах пандемії.

Просмотров: 296 | Добавил: Admin | Дата: 29.04.2021

12 березня 2021 року відбулася церемонія нагородження переможців та учасників Фестивалю професій "Твій старт в успішне життя" серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельниччини. Наш учень ІІ курсу, Мельник Андрій, здобув ІІ місце серед учасників конкурсу з  професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів". Нагороди вручила та привітала з перемогою голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Члени журі, які оцінювали роботи конкурсантів, відзначили їх високі професійні навички і наголосили, що учасники конкурсів можуть справитися із завданнями будь-якої складності, тому готові приступити до роботи на підприємствах.

Підготував Андрія майстер виробничого навчання, "Відмінник освіти",  Кондратюк Микола Володимирович. Вітаємо з перемогою та високими досягненнями Мельника Андрія та його наставника. Ми радіємо вашим успіхам!

Просмотров: 251 | Добавил: Admin | Дата: 19.03.2021

10.02.2021р. у Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї спільно з міськрайонним центром зайнятості було організовано зустріч для здобувачів освіти професії «Кухар; кондитер» з роботодавцями міста. До числа запрошених гостей входили роботодавці зі сфери закладів громадського харчування та ресторанного бізнесу, які мали змогу розповісти учням про перспективи та умови праці у своїх закладах.

Зустріч мала просвітницьку та агітаційну мету, що допоможе нашим випускникам у майбутньому працевлаштуванні.

Просмотров: 239 | Добавил: Admin | Дата: 11.03.2021

Просмотров: 205 | Добавил: Admin | Дата: 08.03.2021

3 березня в Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї, в рамках проведення Року математичної освіти в Україні, викладачем математики, Сікірніцькою Інною Анатоліївною проведено виховний захід "Сильна ланка". Змагалися дві команди І курсу - 108 групи, досить активними були вболівальники. Учні продемонстрували свої знання з математики за базову школу, а також вивчений новий матеріал, своє логічне мислення. Переможці отримають заохочувальні призи. Проведення таких заходів стимулює інтерес учнів до вивчення математики, утверджує думку про те, що математика потрібна всім.

Просмотров: 334 | Добавил: Admin | Дата: 05.03.2021

  Пройшов обласний вебінар, організований НМЦ ПТО ПК, щодо творчої роботи методичних служб ЗПТО області. З передовим досвідом роботи на тему: «Роль методичної служби у співпраці з психологічною службою щодо становлення професійної особистості» виступила методистка ліцею Надія Корженівська. В своєму виступі вона показала основні напрями методичної роботи разом з психологічною службою ліцею, а саме: робота методичних комісій, робота педагогічних працівників в період пандемії, творчі напрацювання колег по роботі, робота з інклюзивними здобувачами освіти, робота з молодими педагогами.

Просмотров: 223 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021

В Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї пройшов черговий випуск здобувачів освіти за професією: «Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової  продукції; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах». Адміністрація ліцею привітала випускників та присутніх на урочистому зібрані їхніх батьків з цією важливою подією. Особливий знак поваги випускники приділили своєму наставнику, педагогу, майстру виробничого навчання  Дацюк  Наталії  Петрівні.

Просмотров: 225 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021

  В Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї психологічною службою сумісно з міським Кризовим центром підготовлено та проведено тематичний ранок,  щодо запобігання насильства в соціальній сфері на тему: «Протидія домашньому насильству». На заході з корисними порадами виступили працівники міського Кризового центру. Зі своїми вимогами та порадами виступили психолог ліцею Ю.Постоловський та соціальний педагог Н.Ковальська.  В роботі заходу прийняла участь заступниця голови Старокостянтинівської ОТГ з питань діяльності виконавчих органів Троян Ольга.

Просмотров: 211 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021

 Психологічною службою ліцею разом з працівниками музею «Воїнів-афганців» при Гарнізонному Будинку офіцерів був організований та проведений урок «Пам’яті», присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Перед здобувачами освіти ліцею виступив учасних бойових дій в ДРА кавалер ордену Червоної Зірки,  директор музею підполковник у відставці Пазюк  Сергій  Федорович.  Він поділився своїми спогадами  про бойові дії своїх побратимів  в тій важкій війні.  Активну участь в заході  прийняли  майстри  виробничого  навчання   Ліщук В.В.,  Коханський М.П.,  Степанова Л.М.

Просмотров: 230 | Добавил: Admin | Дата: 16.02.2021

« 1 2 3 4 »