Щиро вітаємо Вас на сайті
 Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

 Учні ДЗ Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею долучилися до акції «Гостинець воїну від Святого Миколая» задля морально-психологічної допомоги нашим землякам в зоні ООС. На зібрані кошти закупили печиво, цукерки та гігієнічні засоби.

Подарунки передані волонтеру волонтерської спільноти ветеранів війни в Афганістані, нашому випускнику групи № 310 Луцькому Сергію Петровичу.

Просмотров: 225 | Добавил: Admin | Дата: 21.12.2020

З 17.02.2020 р. по 21.02.2020 р. у Старокостянтинівському   професійному  ліцеї  згідно річного плану роботи  та з метою формування  зацікавленості предметами професійної підготовки, виховання любові до професії, поглиблення та розширення  діапазону знань здобувачів освіти, розвитку їх логічного мислення було проведено тиждень  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».

Слід зауважити, що проведення «тижнів професій» в нашому ліцеї стало невід’ємною частиною життя, яскравим святом для учнівської молоді.   У рамках Тижня проведено багато цікавих та пізнавальних заходів, покликаних підкреслити значення професії, перспективи розвитку та трансформації у сьогодення автоіндустрії загалом. 

Просмотров: 439 | Добавил: Admin | Дата: 25.02.2020

  14 лютого відбувся випуск учнів  Старокостянтинівського професійного ліцею. “Путівку в життя” отримали кваліфіковані робітники з професії “Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, електрозварник ручного зварювання”.
  З вітальним словом до випускників звернувся директор навчального закладу Сергій Кучерук, котрий подякував випускникам за гарне навчання, вручив дипломи та побажав успіхів на нових нивах праці. Напутнє слово своїм вихованцям сказала майстер виробничого навчання Галина Рудюк. Від імені усіх випускників зі словами вдяки за нелегку педагогічну працю виступив Даніїл Кіндра. За доброю українською традицією проводжали випускників рум'яним короваєм.
У святковому концерті для винуватців урочистостей взяли участь таланти ліцею – Андріана Ковальська, Діана Гаєва, Анастасія Модронюк та “педагогічний дует” у складі Лариси Романюк та Світлани Свістунової. Від колективу 42 ГБО музичний дарунок випускникам презентувала Катерина Аргунова.
 В добру путь, випускники!

Просмотров: 357 | Добавил: Admin | Дата: 16.02.2020

Колектив Старокостянтинівського професійного ліцею прийняв участь в обласному конкурсі серед учнів та працівників ПТНЗ області "Велика коляда".- Перше місце, вітаємо переможців конкурсу.

Просмотров: 384 | Добавил: Admin | Дата: 18.12.2019

В Старокостянтинівському професійному ліцеї пройшов День учнівського самоврядування, метою  якого було створення оптимальних умов для самореалізації особистості учнів, формування у них організаторських навичок, лідерських якостей та відповідальності за результат своєї праці. Адміністрація ліцею надала можливість учням спробувати себе у ролі викладачів та керівників закладу. Хорошо провели уроки такі учні, як Скринський Б., Кислюк К., Бойко Д., Ковальська А.,Коб’юк М., Хілобоченко Т. а багато інших активістів.

Просмотров: 428 | Добавил: Admin | Дата: 16.12.2019

    Включившись  в Всеукраїнську акцію «16 днів без насильства» психологічною службою Старокостянтинівського професійного ліцею проведений круглий стіл на тему: «Протидія жорстокості, насильству та злочину серед підлітків». Захід відкрив директор ліцею Кучерук С.С. В своєму виступі він розкрив сучасні форми  різного виду прояви насильства та жорстокості серед сучасної молоді. Практичний психолог Постоловський Ю.Г. та соціальний педагог Ковальська Н.А. розкрили причини та шляхи проявів сучасних видів жорстокості, насильства і злочинів серед підлітків та їх шляхи недопущення і подолання.

Просмотров: 328 | Добавил: Admin | Дата: 16.12.2019

       До Дня Збройних Сил України в «Музеї воїнів АТО-ООС» при Гарнізонному Будинку офіцерів зі здобувачами освіти Старокостянтинівського професійного ліцею відбувся патріотично-виховний захід «Урок мужності». В ньому прийняли участь методист ліцею Корженівська Н.М., практичний психолог Постоловський Ю.Г., майстри виробничого навчання Фараон В.В., Гаврилюк О.Ю.. Із зацікавленістю учні слухали виступ керівника музею, учасника бойових дій Борсука М.А. Його виступ підтверджувався хроніко-документальними слайдами бойових дій в зоні ООС, створеними самими учасниками. В музеї учні ознайомилися з експонатами музею, вшанували пам'ять загиблих наших земляків і випускників-героїв нашого ліцею.

Просмотров: 331 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019

   27 листопада 2019р. до Старокостянтинівського професійного ліцею в рамках співпраці з Київським Національним Університетом культури та мистецтва завітав Народний Артист України, Професор, Заслужений діяч мистецтв Республіки Польща Олег Дзюба. При зустрічі з учнями ліцею він розповів про діяльність університету, запросив здобувачів освіти відвідати їхній заклад (поїздка, харчування за кошти університету) і в майбутньому стати студентами столичного навчального закладу.

Просмотров: 353 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019

  26 листопада 2019р. в  Старокостянтинівському професійному ліцеї була проведена зустріч директора ліцею Кучерука Сергія Сильвестровича зі здобувачами освіти 9 класів міських шкіл щодо профорієнтації по вибору професії, які є у нашому закладі. Він розповів про історію розвитку та здобутки нашого ліцею. Учні відвідали класи, майстерні,лабораторії, мали можливість практично попрацювати на сучасних технічних засобах,які використовуються в нашій промисловості.

Просмотров: 366 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019

В листопаді в нашому професійному ліцеї проведено благодійну акцію «Подаруй тепло солдату», зібрано теплі речі для воїнів операції об’єднаних сил.  Речі передано волонтерам громадської організації «Учасники АТО Старокостянтинова» та громадській організації «Хмельницька міська спілка ветеранів та учасників бойових дій АТО "БАЛУ".

Просмотров: 349 | Добавил: Admin | Дата: 01.12.2019

« 1 2 3 4 »