Щиро вітаємо Вас на сайті
 Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

21 листопада 2019 року у Старокостянтинівському професійному ліцеї відбувся захід, присвячений Дню ліцеїста та Дню Гідності і Свободи. В цей день учні ліцею віддали шану патріотизму й мужності громадян, які в часи Помаранчевої революції та Революції Гідності постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

На заході учні першого курсу приймали присягу, вступаючи до рядів учнівського колективу, а також демонстрували свої художні здібності. Всі навчальні групи першого курсу із заохоченням віднеслись до посвяти в ліцеїсти і підготували для презентації своїх груп по кілька художніх номерів. Цього року Старокостянтинівський професійний ліцей прийняв до своїх лав творчих і життєрадісних юнаків та дівчат, серед яких юні вокалісти, декламатори, гумористи, спортсмени, члени учнівського парламенту.

 

Просмотров: 355 | Добавил: Admin | Дата: 27.11.2019

Просмотров: 313 | Добавил: Admin | Дата: 13.10.2019

  8 жовтня у 42 Гарнізонному будинку офіцерів м. Старокостянтинова районною філією Хмельницького обласного центру зайнятості було організовано інтерактивний профорієнтаційний захід «Подорож у світ професій» (ярмарка професій). Мета заходу – сприяння професійному самовизначенню , формування готовності та відповідального ставлення школярів до вибору професії, інформування  учнівської молоді про актуальні професії та шляхи їх набуття в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

  Майстри виробничого навчання та учні Старокостянтинівського професійного ліцею у вигляді майстер-класів презентували професії, яких можна набути в ліцеї, а саме: «Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», «Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж; Електромонтажник силових мереж та електроустаткування», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Рихтувальник кузовів», «Кухар; Кондитер», «Оператор лінії у виробництві харчової продукції», «Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції». 

Просмотров: 326 | Добавил: Admin | Дата: 13.10.2019

 Колектив Старокостянтинівського професійного ліцею прийняв участь в підготовці до масових заходів, приурочених  810 річниці міста. Директор закладу Кучерук Сергій разом з ініціативною групою кафедри кухарів ліцею (керівник Федорук Галина)  до конкурсу етнофестивалю «БОЛОХІВСЬКІ ГОСТИНИ» (ЩУКА FEST) підготували один із елементів міського конкурсу продукцію «Болохівської щуки». Її розмір та вага незвичайні. Надіємось на перемогу. Це - цікаво.

Просмотров: 415 | Добавил: Admin | Дата: 22.09.2019

17.05.2019 року на базі Старокостянтинівського професійного ліцею відбулася зустріч з працівником Центру надання вторинної правової допомоги Палясною Оксаною Анатоліївною, яка ознайомила здобувачів освіти з правовою допомогою. Після проведеного заходу учні мали змогу отримати інформаційні буклети з правової допомоги.

Просмотров: 384 | Добавил: Admin | Дата: 20.05.2019

Просмотров: 409 | Добавил: Admin | Дата: 13.05.2019

« 1 2 3 4