Щиро вітаємо Вас на сайті
 Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

  Пройшов обласний вебінар, організований НМЦ ПТО ПК, щодо творчої роботи методичних служб ЗПТО області. З передовим досвідом роботи на тему: «Роль методичної служби у співпраці з психологічною службою щодо становлення професійної особистості» виступила методистка ліцею Надія Корженівська. В своєму виступі вона показала основні напрями методичної роботи разом з психологічною службою ліцею, а саме: робота методичних комісій, робота педагогічних працівників в період пандемії, творчі напрацювання колег по роботі, робота з інклюзивними здобувачами освіти, робота з молодими педагогами.

Просмотров: 223 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021

В Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї пройшов черговий випуск здобувачів освіти за професією: «Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової  продукції; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах». Адміністрація ліцею привітала випускників та присутніх на урочистому зібрані їхніх батьків з цією важливою подією. Особливий знак поваги випускники приділили своєму наставнику, педагогу, майстру виробничого навчання  Дацюк  Наталії  Петрівні.

Просмотров: 225 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021

  В Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї психологічною службою сумісно з міським Кризовим центром підготовлено та проведено тематичний ранок,  щодо запобігання насильства в соціальній сфері на тему: «Протидія домашньому насильству». На заході з корисними порадами виступили працівники міського Кризового центру. Зі своїми вимогами та порадами виступили психолог ліцею Ю.Постоловський та соціальний педагог Н.Ковальська.  В роботі заходу прийняла участь заступниця голови Старокостянтинівської ОТГ з питань діяльності виконавчих органів Троян Ольга.

Просмотров: 211 | Добавил: Admin | Дата: 22.02.2021