Щиро вітаємо Вас на сайті
 Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

       До Дня Збройних Сил України в «Музеї воїнів АТО-ООС» при Гарнізонному Будинку офіцерів зі здобувачами освіти Старокостянтинівського професійного ліцею відбувся патріотично-виховний захід «Урок мужності». В ньому прийняли участь методист ліцею Корженівська Н.М., практичний психолог Постоловський Ю.Г., майстри виробничого навчання Фараон В.В., Гаврилюк О.Ю.. Із зацікавленістю учні слухали виступ керівника музею, учасника бойових дій Борсука М.А. Його виступ підтверджувався хроніко-документальними слайдами бойових дій в зоні ООС, створеними самими учасниками. В музеї учні ознайомилися з експонатами музею, вшанували пам'ять загиблих наших земляків і випускників-героїв нашого ліцею.

Просмотров: 332 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019

   27 листопада 2019р. до Старокостянтинівського професійного ліцею в рамках співпраці з Київським Національним Університетом культури та мистецтва завітав Народний Артист України, Професор, Заслужений діяч мистецтв Республіки Польща Олег Дзюба. При зустрічі з учнями ліцею він розповів про діяльність університету, запросив здобувачів освіти відвідати їхній заклад (поїздка, харчування за кошти університету) і в майбутньому стати студентами столичного навчального закладу.

Просмотров: 354 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019

  26 листопада 2019р. в  Старокостянтинівському професійному ліцеї була проведена зустріч директора ліцею Кучерука Сергія Сильвестровича зі здобувачами освіти 9 класів міських шкіл щодо профорієнтації по вибору професії, які є у нашому закладі. Він розповів про історію розвитку та здобутки нашого ліцею. Учні відвідали класи, майстерні,лабораторії, мали можливість практично попрацювати на сучасних технічних засобах,які використовуються в нашій промисловості.

Просмотров: 366 | Добавил: Admin | Дата: 02.12.2019